Empresonen a un directiu del CF Pineda acusat d’abusos sexuals a menors.

Divendres era detingut el tresorer del club pinedenc, de 40 anys i veí de Blanes com a presumpte autor d’abusos sexuals a menors aprofitant, que a banda de tresorer era el director tècnic del futbol base del Pineda.

Segons ha transcendit va ser un dels menors qui va explicar al seu pare que, el fins ara tresorer i director esportiu del Pineda, havia abusat sexualment d’ell i d’altres jugadors de la categoria cadet del club, d’entre 13 i 15 anys. Els pares dels menors van denunciar els fets als Mossos, que divendres passat van detenir l’home.

El jutjat de Blanes ha estat l’encarregat d’instruir el cas i dilluns els 4 menors que fins ara han denunciat els fets, van declarar davant del jutge, que va decretar presó preventiva per a l’home acusat d’un presumpte delicte de corrupció de menors i un segon delicte d’inducció a la prostitució.

El detingut feia dos anys que estava vinculat al Club de Futbol Pineda, primer com a patrocinador i ara com a membre de la directiva i com a director tècnic del futbol base. El president del club esportiu, Pepe Gómez, explicava a Ràdio Pineda que el club emprendrà accions legals contra l’exdirectiu.

Aquest divendres el club ha convocat una roda de premsa i una assemblea per a pares i els membres del club on donaran explicacions sobre els fets.

El consistori pinedenc, a través de l’Alcalde, Xavier Amor, ha recolzat al club i les famílies afectades pel cas del tresorer del CF Pineda, i ha posat a la seva disposició el servei psicològic municipal.

Ràdio Pineda / Diari Maresme / Malgrat Confidencial

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics