URGENT

El Maresme es promociona a Toulouse

Compartiu aquesta història

Si fa 10 dies l’oferta de lleure de la comarca i sobretot les platges maresmenques es promocionaven al Fitur de Madrid, ara aquesta promoció s’ha traslladat a la fira de turisme de Toulouse.

La marca Costa de Barcelona-Maresme, amb la que es ven turísticament la nostra comarca, es promocionarà en el taulell de la delegació de turisme de la Diputació de Barcelona, situat a l’estand de Catalunya. S’oferirà als visitants tot tipus d’informació sobre la comarca, tant d’infraestructures com d’activitats, per al públic en general o per a públics específics, que hi ha programades al nostre territori per aquest any.

El públic francès és un dels que té el Maresme com a punt de referència per passar les vacances d’estiu. El Consorci de Turisme vol posicionar també la comarca com a zona turística al llarg de tot l’any. Per això, aprofitarà la seva presència a la fira de Toulouse per acostar-se als visitants de proximitat que busquen destinacions properes al seu lloc de residència per passar caps de setmana o ponts llargs

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics