URGENT

El col.lectiu “La Tropa” celebra el primer aniversari.

Compartiu aquesta història

Demà l’associació de joves “La tropa” arriba al seu primer any de treball al nostre municipi, i ho vol celebrar amb una jornada plena d’activitats dirigides al joves de PLF i comarca. En aquests primers mesos, l’entitat ha dinamitzat l’activitat juvenil amb la realització d’actes, bàsicament musicals. Gràcies als concerts s’han donat a conèixer, però la seva intenció futura és poder oferir activitats cada 15 dies; ja siguin concerts, projecció de documentals o tallers. Ens ho han explicat els mateixos membres de la Tropa, en una entrevista al programa En Xarxa, en el que valoren el primer any de l’associació.

Les activitats de l’aniversari es faran al Forroll, seu habitual de les seves activitats a partir de les 11 del matí amb una exhibició de graffitis. Més tard a les 14h hi haurà una botifarrada popular que donarà pas a partir de les 16h a tallers i sessions de dj´s. Al vespre, a les 21 h, hi haurà batucada, capoeira i actuació de diables que a les 23 h donaran pas als concerts de la mà de Takikardia, Fi-asko i Anakronikos.

Els membres de La Tropa esperen que , a l’igual que ara fa un any, el Forroll visqui demà una jornada festiva i amb una afluència de gent considerable, amb el màxim de participació al vespre amb els concerts.

Ara fa un any que es van constituir en entitat un cop ja s’havien encarregat d’organitzar diferents activitats en dates assenyalades. Ara La Tropa, organitza regularment concerts al Forroll i des de l’última Festa Major, s’encarreguen de l’Alter Festa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics