URGENT

S’aproven definitivament els pressupostos de l’Ajuntament.

Compartiu aquesta història

Amb els vots a favor de l’equip de govern, PSC i CiU, els contraris del PP i d’ICV i l’abstenció d’Esquerra, ahir es van aprovar definitivament els pressupostos de la corporació municipal per aquest any.

Durant el ple extraordinari d’ahir al migdia, es va tractar la impugnació del pressupost presentada pel PP ara fa uns dies. Els populars reclamaven la incorporació de dues noves places de policia i l’eliminació dels càrrecs de confiança.

El portaveu de la formació Óscar Bermán, va explicar que estava en contra dels càrrecs de confiança i va demanar que l’equip de govern el deixés participar en l’elaboració de pressupostos.

La impugnació va ser desestimada ja que el PP no s’ajustava a cap dels supòsits legals previstos per impugnar uns pressupostos municipals.

Sobre els càrrecs de confiança, l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, explicava que la intenció és eliminar aquesta figura de l’Ajuntament de PLF i que per això es creava dues places laborals per a les funcions que actualment desenvolupen els càrrecs de confiança.

L’alcalde recorda que abans hi havia una altra figura de confiança, el gerent, que gestionava l’acció de l’Ajuntament davant la manca de regidors que es dediquessin a la política. Ara, però, el gerent no hi és, perquè ja hi ha 2 regidors amb dedicació, una parcial i l’altra exclusiva.

L’equip de govern sempre ha mantingut que és millor que els regidors no tinguin dedicació laboral a l’Ajuntament, tot i que ahir va deixar la porta oberta, ara que el poble ha crescut, a revisar aquesta situació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics