URGENT

PLF acull unes xerrades d’arquitectura que es transmetran en directe als EEUU.

Compartiu aquesta història

 

 L’ajuntament de PLF participa en un programa d’ensenyament d’una universitat americana en el que 4 reconeguts arquitectes catalans oferiran 4 trobades amb els estudiants de la universitat d’Indiana.

Els conferenciants, però no viatjaran als EEUU, sinó que els arquitectes faran la xerrada des del nostre municipi i s’emetrà en directe per videoconferència als EEUU, des d’on els estudiants seguiran les intervencions dels ponents i a més podran intervenir en el debat aportant les seves impressions o preguntant als convidats.

El primer conferenciant serà Oriol Bohigas qui inaugurarà el cicle de xerrades el dia 25 a les 8 del vespre a la Biblioteca Enric Miralles.
La segona conferenciant serà, precisament, la dona del desaparegut Miralles, i arquitecte de la biblioteca palafollenca; Benedetta Tagliabue, ja al març. Les altres trobades seran amb Francesc Muñoz i Joan Roca.

Les conferències giraran entorn a l’arquitectura i l’urbanisme de BCN i de Catalunya, ja que els estudiants de la universitat d’Indiana, que seguiran aquestes xerrades, estan fent un doctorat sobre l’Urbanisme català dins el context de la globalització.

Tot i ser part d’un doctorat, les trobades són obertes a la població en general i interessada en la projecció urbanística i arquitectònica de Catalunya.

A la web de RP hi trobareu el programa i les temàtiques de les conferències previstes al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics