URGENT

Els ambulatoris de Malgrat i PLF concerten 5 visites diàries per internet.

Compartiu aquesta història

L’any passat 1525 visites mèdiques de l’àrea de salut de Malgrat i PLF van ser concertades a través d’internet, segons les dades revelades aquesta setmana pel Corporació de Salut del Maresme i la Selva.
En els últims mesos de l’any passat el servei ha experimentat un augment d’usuaris.

El servei, que es va posar en marxa el 2007, permet a qualsevol palafollenc demanar cita amb el seu metge de capçalera així com modificar i anular les visites des d’internet a través de la pàgina web salutms.cat i clicant a l’apartat cita prèvia de la plana principal.
Tot i la posada en marxa d’aquest servei, la corporació avisa que el sistema tradicional a través de trucada telefònica no es deixarà de fer.

La corporació no només gestiona els caps de salut de Malgrat i PLF, sinó que també ho fa amb els de Calella, Lloret i Tossa. Aquests dos últim centres són els que més visites concertades a través d’internet van tenir l’any passat. En el global de tots els centres l’any passat es va concertar 5300 visites a través d’aquest nou sistema.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics