URGENT

4 detinguts a Lloret per tràfic de drogues.

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van detenir la passada setmana a Lloret de Mar, 4 homes de nacionalitat marroquina com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. La detenció es va produir després que agents de la comissaria de Blanes, que anaven de paisà, es van fixar en dos homes que tenien una actitud sospitosa dins d’un cotxe. Quan van escorcollar el vehicle, hi van trobar un mitjó que contenia una bossa de plàstic amb vuit embolcalls amb haixix.

Se sospita que un dels detinguts hauria portat des del Marroc la droga amagada dins del seu propi cos. En l’operació, els agents també van escorcollar el domicili d’un dels detinguts i es va trobar un telèfon mòbil i embolcalls amb quatre quilograms d’haixix. Per aquest motiu, els Mossos van detenir dues persones més que es trobaven en el domicili. L’home marroquí a qui els Mossos atribueixen el transport de la droga des del Marroc ha ingressat a presó.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics