URGENT

El ple de Malgrat fixarà demà les bases de la nova empresa turística municipal.

Compartiu aquesta història

Un dels punts més destacats del plenari de demà dijous a Malgrat és l’aprovació definitiva de l’empresa que a partir d’ara gestionarà les activitats de promoció del comerç i el turisme de Malgrat. Es preveu que demà s’aprovi també els estatuts d’aquesta empresa, que finalment serà únicament de capital públic.

A l’inici d’aquesta legislatura, l’alcaldessa de Malgrat i alhora regidora de turisme, Conxita Campoy va anunciar l’eliminació del consell de turisme, al·legant que no era pràctic i que es buscaria una altra manera de gestionar el turisme al municipi. Després de mesos, l’equip de govern va presentar la seva intenció de constituir una empresa, amb capital mixta, que s’encarregues de la promoció del turisme a la vila, un dels motors econòmics de Malgrat.
Finalment l’empresa que demà s’aprovarà, presumiblement amb els vots de l’equip de govern, serà únicament amb capital públic.

El ple també preveu aprovar les bases reguladores de les subvencions municipals per aquest any així com adjudicar el servei de neteja dels carrers de Malgrat a una empresa externa.

Per últim es presenta una única moció conjunta entre les 5 forces polítiques municipals que demana que es condoni el deute extern contret per Haití amb l’Estat Espanyol, com a mesura de suport al poble haitià després del terratrèmol de mitjans de gener.

El ple municipal de Malgrat de Mar començarà a les set de la tarda i es farà a la sala de plens de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics