URGENT

Campoy creu que seria una bona idea fer que el tramtordera arribés a Malgrat.

Compartiu aquesta història

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy assegura en declaracions a RP, que veu amb bons ulls el projecte de tramvia que vol unir PLF amb Lloret. Segons Campoy aquest tramvia podria ajudar a solucionar el problema del trànsit a la comarca.

Tot i que el projecte original no preveu el pas del tramvia per Malgrat, Campoy creu que no seria una mala idea crear un ramal per connectar el municipi amb el traçat proposat o bé, fins i tot, veuria bé acostar una estació al barri de St. Lluís on els malgratencs poguessin connectar-se al tramvia.

El tramtordera, que així es diu el projecte ideat per un jove estudiant de Blanes, preveu unir d’entrada les poblacions de PLF, Blanes i Lloret amb un traçat de 12 quilometres i 19 parades.

Els Ajuntaments de Blanes i Lloret s’han mostrat partidaris d’aquesta opció a través dels seus plenaris, i es preveu que a finals d’aquest mes ho faci també l’Ajuntament de PLF.
Tot i la predisposició dels ajuntaments implicats, la Generalitat no contempla, ara com ara, l’opció del tramvia, i per contra preveu la construcció d’un carril bus entre Blanes i Lloret per alleugerir el trànsit entre les dues poblacions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics