URGENT

Valentí Agustí dubta que Bermán sàpiga què és la maçoneria.

Compartiu aquesta història

L’alcalde de PLF ha respost a les paraules d’ Óscar Bermán. El popular, va dir aquesta setmana que considera que Agustí pretén deixar un llegat de símbols propis de la maçoneria al municipi. L’alcalde ha assegurat que aquest tipus de declaracions li recorden a l’època franquista, i dubta que Bermán tingui nocions sobre la Maçoneria.

La construcció de 6 piràmides a l’entrada del poble, les papereres ou i les creus de terme eren alguns exemple que portaven a Bermán a parlar de simbologia de “culte” i de maçoneria a PLF.

L’alcalde, però, explica que les diferents actuacions arquitectòniques i decoratives, com ara les papereres o les piràmides de l’entrada, són elements singulars i innovacions que no tothom entén.

Bermán va criticar el que considera un malbaratament dels fons públics per a la creació de símbols maçons al nostre municipi.
De fet, a l’igual que Bermán, alguns blogs a internet han vinculat des de fa temps alguns elements palafollencs amb simbologies enigmàtiques entorn a la maçoneria. Com exemples enumeren el Palauet, la biblioteca o la torre guaita.

 

 

 

 

 

 

 

  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics