URGENT

La Caixa obre la llista d’espera per optar a un pis de lloguer a Tordera.

Compartiu aquesta història

L’Obra Social de l’entitat financera posa en marxa una nova convocatòria per optar a 54 pisos de lloguer a la població.
Avui s’obren les inscripcions per poder entrar a la llista d’espera per optar als immobles, d’entre 34 i 67 metres quadrats.Si fins ara només hi podien accedir gent jove i gent gran, ara la promoció és oberta a tothom, fins i tot per a persones que no visquin a Tordera.

Les persones que formin part de la llista d’espera, podran ocupar els pisos quan hi hagi vacant o s’acabi el contacte amb els actuals llogaters. Les inscripcions, que es tancaran el 31 de març, es poden fer a les oficines de “la Caixa” o bé per internet.

Els immobles, situats als carrers Doctor Fleming 1 i Amistat 20, no superen els 290 euros al mes.
Aquests habitatges estan inclosos dins el programa “Habitatge assequible” es va posar en marxa ara fa cinc anys amb l’objectiu de construir 3.000 pisos arreu de Catalunya. De moment, ja s’han lliurat 1.734 habitatges i aquest any, està previst lliurar-ne uns 350 més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics