URGENT

Malgrat ofereix estades turístiques als treballadors del Ministeri de Defensa.

Compartiu aquesta història

Malgrat ha creat un paquet turístic destinat a persones majors de 55 anys i que estan o han estat vinculades al Ministeri de Defensa, un col.lectiu proper a les 150 mil persones. Es tracta d’una oferta vàlida en els mesos de temporada baixa i que haurien d’ajudar a ampliar la temporada turística a Malgrat.

Ja fa temps que l’Ajuntament es va posar en contacte amb la direcció general de l’Institut Social de les Forces Armades per presentar aquesta proposta feta a mida.

L’alcaldessa i regidora de Turisme de Malgrat, Conxita Campoy, afirma que són accions com aquesta les que poden ajudar a mantenir una oferta turística fora de la temporada tradicional de l’estiu. Campoy destaca que la majoria d’hotelers s’han avingut per poder oferir aquesta oferta, que inclou estada i activitats com la visita a BCN o al mateix consistori malgratenc.

Per cada estada provinent d’aquest col·lectiu, la recentment creada empresa turística municipal rebrà una aportació econòmica. Dijous es va aprovar la creació de l’ens que s’ha d’encarregar de la promoció del comerç i del turisme de Malgrat.

Malgrat Turisme, de capital íntegrament públic, és una societat mercantil que s’instal·larà a l’edifici de Ca l’Arnau, que tindrà un capital inicial de 4.000 euros i un pressupost de 450 mil. L’Ajuntament va anunciar que eliminaria el consell de Turisme que ha funcionat fins ara, perque segons Campoy, era de caracter consultiu i ara el que cal és un ens amb poder executiu.

El sector privat hi participa com a membre dels òrgans de govern i col·laborarà en projectes concrets. L’aprovació del nou instrument de gestió turística va tenir el suport del govern del PSC i el PP. CiU i ERC hi van votar en contra i ICV-EUiA es va abstenir.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics