URGENT

Malestar entre els comerciants de PLF per la proliferació de comerços regentats per xinesos.

Compartiu aquesta història

En poques setmanes de diferències s’han obert al nostre poble dos bars i dos gran bazars regentats per xinesos, i amb productes de tota classe a preus relativament econòmics. Això ha creat alarma entre els comerciants de PLF que ja han expressat la seva preocupació a l’Ajuntament. Ho ha explicat la regidora de promoció econòmica, Dolors Agüera.

Fa uns dies l’ACEP, l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF, va celebrar la seva assemblea anual, en la que alguns socis van mostrar la seva preocupació davant l’increment de negocies xinesos a PLF.

És per això que en breu i a petició dels comerciants es celebrarà una reunió amb l’Ajuntament per tal de garantir que aquests comerços s’ajustin a les normes actuals del comerç a Catalunya. Ho explica Francesc Tresserres, president de l’ACEP.

Hi ha temor entre els comerciants que es puguin obrir més comerços xinesos que puguin posar en perill el comerç tradicional del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics