Ferit de dues ganivetades a les portes d’uns discoteca de Lloret.

Un jove de 22 anys va rebre dues ganivetades la matinada de diumenge a les portes d’una discoteca de Lloret de Mar, arran d’una batussa amb un altre jove que va sortir corrents després de deixar la víctima estesa a terra. Els Mossos d’Esquadra el busquen però ara per ara encara no l’han detingut. Els fets van ser cap a dos quarts de cinc de la matinada, quan la discoteca començava a preparar-se per tancar les portes.

Els dos joves s’estaven discutint a la porta i un d’ells va treure’s una navalla d’entre la roba i va clavar dues ganivetades a l’altre noi, una d’elles a la zona lumbar. Una de les dues ferides era de caire superficial però l’altra li va afectar un pulmó. Els serveis d’emergència van ser alertats a les quatre i 39 minuts de la matinada i en arribar ja es van trobar el jove estès a terra i ni rastre de l’agressor.

El noi, que és de nacionalitat espanyola, va ser traslladat a l’Hospital Comarcal de Blanes, des d’on va ser derivat al Josep Trueta de Girona, on continua ingressat. Ara, el seu pronòstic és reservat a l’espera de l’evolució de les ferides.
La discoteca, que es troba a la zona d’oci de Lloret, compta amb càmeres de seguretat que ja van ser útils per a una altra investigació per la mort d’un home que va tenir lloc el juliol de 2008. En aquella ocasió almenys dos homes, que s’ha esbrinat que eren de nacionalitat alemanya i holandesa, van apallissar fins a la mort un home espanyol de 42 anys que va morir sota els ulls estupefactes dels veïns, que es van despertar en sentir la batussa que tenia lloc al carrer.
Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics