URGENT

Comença l’En Ruta, el concurs de relats de viatges de RP.

Compartiu aquesta història

El programa Rutes pel Mon de RP organitza el primer concurs de relats de viatges En Ruta. Es busca que els oients de la ràdio expliquin un viatge que hagin realitzat i que els hagi agradat especialment.

Els relats no poden ser més extens de dos fulls, i han d’incloure la visió personal del destí triat. No importa si el destí és llunyà o pel contrari és proper, o sí es tracta d’una estada llarga. Les valoracions es prendran en referència la visió del destí, l’originalitat de l’explicació i de les activitats proposades.

Les narracions seran llegides al programa radiofònic dels dimarts al vespre, i alhora seran valorades per un jurat que emetre el veredicte a finals del mes d’abril.

El premi pel relat guanyador, serà un cap de setmana en un dels millors hotels amb encant de l’Empordà: El Racó de Madremanya, per a dues persones i en mitja pensió.

Els relats poden ser tan en català com en castellà i es poden fer arribar el més aviat possible a través del correu electrònic mon@radiopalafolls.cat o per correu tradicional als estudis de l’emissora.

El concurs, que compta amb la col·laboració de Viatges Palatiolo, pretén conèixer com viuen els viatges els palafollencs, i alhora fer-los participes del programa més viatger de la nostra emissora.

Podeu consultar tot el que fa referència a l’En Ruta, que es resoldrà el 28 d’abril, a la nostra plana web: radiopalafolls.cat/enruta

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics