URGENT

Les 8 detencions de lladres de cotxes i d’establiments a PLF i Malgrat acaben amb els delictes a la zona.

Compartiu aquesta història

La passada setmana la Policia Local detenia a 4 persones quan intentaven robar en un bar del barri de St. Lluís. Dies abans, la Policia Local de Malgrat detenia a 4 persones més com a presumptes autores de més de 50 robatoris a l’interior de vehicles a la zona de l’Alt Maresme i la Selva.

Aquestes 8 detencions han fet disminuir quasi bé fins arribar a eliminar aquest tipus de delictes.
Ho explica el cap de la policia local de PLF, Marc Peña.

Ahir es va fer la reunió de la Junta Local de Seguretat a PLF, en la que es posen en comú i es planifiquen les accions a dur a terme entre la Policia Local i els Mossos d’esquadra.
Aquestes juntes també serveixen per avaluar el funcionament dels cossos policials i de la seguretat als municipis.

En aquest sentit, el 2009 van apujar-se en prop del 25 % el nombre de delictes coneguts pels Mossos a PLF. Un dels delictes que més s’han apujat segons aquestes dades de la policia autonòmica, són els robatoris o delictes a la propietat, que han augmentat un 40%, tal i com exposa el mateix Marc Peña, qui explica que aquest any entre la policia autonòmica i les policies Locals es posa en marxa un pla per eliminar aquesta petita delinqüència.

La junta de seguretat local va comptar amb la presència de responsables dels mossos d’Arenys i Pineda, la delegada territorial designada pel govern, la regidora de Governació de PLF i responsables de la policia local de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics