URGENT

115 nens i nenes demanen plaça a P3 a PLF.

Compartiu aquesta història

Ahir va finalitzar el període de preinscripcions als centre d’infantil i primària de Catalunya pel proper curs.

Entre els dos centres de primària s’ofertaven 125 places, que sembla, han estat suficients per absorbir la demanda. Finalment s’han presentat 115 prematricules per a P3 al proper curs a PLF.

El Ceip Les Ferreries tenia la previsió d’oferir a partir de setembre 3 línies de p3. Això significava que s’hi preveien 75 places per a nens i nenes nascuts el 2007. Un cop acabades les preinscripcions, s’hi han interessat 75 alumnes. D’entrada no hi ha d’haver problemes en aquest centre per garantir plaça, tot i que hi ha una plaça que pot ballar.

El Ceip Mas Prats preveu ofertar 2 línies, amb 50 places. En total han formalitzat la preinscripció 40 nenes i nenes per cursar P3 el proper curs al centre.

Això significa que, en la majoria de casos, tan les Ferreries, com Mas Prats poden garantir les places pels alumnes que s’han preinscrit a P3, excepte una única plaça que balla a Les Ferreries.

No passa el mateix pels alumnes que han demanat plaça a d’altres cursos que no siguin p3. Entre els dos centres s’han sol·licitat 14 places per a cursos que no són p3, i no en tots els casos es podrà atendre la demanda.

El 24 d’aquest mes es farà pública la llista d’aspirants baremada per determinar les places definitives a cada centre.
Enguany el calendari de preinscripcions s’ha avançat ja que el curs que ve es preveu iniciar una setmana més aviat del que és habitual, el 7 de setembre.

Això obliga també a avançar el calendari de matriculacions, que començarà del 7 a l’11 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics