URGENT

La substitució de part de la vorera de l’Av. de Pau Casals pot durar fins a 2 mesos.

Compartiu aquesta història

Aquests dies la brigada municipal ha començat els treballs que han de substituir part de la vorera d’un tram de l’av. de Pau Casals, al centre de la població.

Les filtracions de les canonades d’aigua, i dels desguassos dels habitatges han malmès el subsòl d’aquest tram, fins el punt d’enfonsar part de les voreres. Això ha obligat a l’Ajuntament a iniciar unes obres per evitar que aquest tram, inclòs dins la zona comercial de PLF, acabés cedint.
Ho explica el regidor d’obres públiques, Antoni Marín.

Aquestes obres haurien d’estar enllestides en un termini d’entre 50 i 60 dies, i les durà a terme la brigada municipal . Un cop finalitzades, a banda de garantir l’estabilitat del subsòl, s’actuarà en els acabaments de la vorera i, pensant en l’eliminació de barreres arquitectòniques es rebaixarà les vores en els accessos de passos de vianants i en les entrades de vehicles senyalitzades amb guals permanents.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics