URGENT

L’alcalde de PLF creu els Ajuntaments tenen altres prioritats abans que la creació d’una nova comarca.

Compartiu aquesta història

Ressorgeix de nou la idea de crear una nova comarca que inclogui els municipis de la Selva Marítima i de l’Alt Maresme.
L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, creu, però, que abans de la creació d’un nou encaix territorial els consistoris tenen altres preocupacions i prioritats.

Segons Agustí, la crisi, la destrucció de llocs de treball i les persones que es queden sense cap prestació són els problemes als que cal fer front actualment.

Tot i no mostrar-se ni a favor ni en contra, Agustí recorda que no és la primera vegada que es parla de la intenció de crear una nova forma administrativa entre aquests municipis del litoral de la Selva i l’Alt Maresme. Segons l’alcalde fa uns 20 anys ja es va intentar però va quedar en un no res per les rivalitats de Blanes i Calella per aconseguir la capitalitat.
Tot i això Agustí assegura que el territori fa temps que funciona com una comarca en algunes matèries, com la sanitat o l’atenció al discapacitat.

Iniciativa de Blanes ha anunciat que dilluns portarà al plenari municipal una moció que demana a l’Ajuntament que encapçali el procés de creació d’una nova comarca sota el nom de la Baixa Tordera. Segons el Malgrat Confidencial, Iniciativa podria presentar aquesta moció a la resta de municipis veïns i implicats en la nova comarca, com Malgrat o PLF.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics