18 carrosses prenen part demà de la rua de carnestoltes de PLF.

Una setmana més tard que d’altres poblacions veïnes, el nostre municipi celebra demà la rua de carnestoltes pels principals carrers de PLF. Enguany hi prendran part 18 carrosses i comparses que desfilaran a partir de les 6 de la tarda des de l’inici de l’Av Costa Brava.

Joan Martori, de la comissió de reis i Carnestoltes, explica que quan van començar a organitzar el carnaval, només hi havia una carrossa i que de mica en mica s’han apuntat més col·lectius no només palafollencs, sinó també de les poblacions veïnes, en part gràcies a que a PLF la rua és una setmana després que a la majoria de municipis veïns.

La rua passarà per l’Av Costa Brava, girarà per Ramon Turró, la Riera de la Burgada, Av Pau Casals i Carrer Major fins a la Pl del fòrum Palatiolo. Un cop s’arriba al teatre municipal començarà el ball de carnestoltes al teatre .

L’endemà diumenge la rua es farà al barri de St Lluís. A les 12 del migdia començarà des del Forroll i una hora més atrd es farà la festa del Caramel a la Figuerassa. A les 2 es preveu que comenci un dinar popular organitzat per l’Associació de Veïns de St Lluís a un preu de 5 € pels socis i 10 pels no socis de l’entitat.

Aquest cap de setmana també es fa la rua de l’Alt Maresme, organitzada pels ajuntaments de Pineda i Calella. De fet cada any varia el recorregut i un any acaba a Pineda i un altre a Calella. Enguany la sortida de la rua es farà a les 8 del vespre des del carrer Església de Calella i arribarà a l’avinguda Mediterrani del Poblenou de Pineda. El lliurament de premis tindrà lloc a can Xaubet de Pineda, en el decurs del ball conduït per l’orquestra Selvatana.
Aquesta rua reparteix en premis uns 11 mil €.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics