URGENT

Concert solidari amb el Sàhara a Pineda

Compartiu aquesta història

El Col·lectiu de Joves pel Sàhara i el Cau de Pineda han organitzat per aquest dissabte un concert de música clàssica per aconseguir fons per a realitzar un projecte solidari als campaments de refugiats saharauís.

El concert, a càrrec del grup Músics pel Sàhara, oferirà obres de Bach, Mozart, i peces musicals d’obres de teatre com “Mar i Cel” i del cinema.
Durant el concert es projectaran imatges dels campaments de refugiats.

Amb els diners aconseguits, el proper mes de març es preveu dur material mèdic i ortopèdic a un centre de mutilats de mines antipersona als campaments de refugiats. També s’aportarà material sanitari a una escola i institut.

Els músics que actuaran ho faran desinteressadament, pel que els 5 € de l’entrada es podran destinar íntegrament al projecte solidari.
El concert dels Músics pel Sàhara es farà dissabte a les 8 del vespre, a Can Comas de Pineda.

Nova Sortida a esquiar per a joves al març.

Després de l’èxit de la primera sortida conjunta entre Malgrat, PLF i Tordera, les regidories de joventut dels dos primers municipis han preparat una nova sortida per esquiar a Vallter.

La nova data de l’esquiada és el 6 de març, tot i que les inscripcions es tancaran uns dies abans. Es preveu sortir de matinada per poder aprofitar la jornada d’esquí, i es preveu tornar cap a les 7 de la tarda.

A l’igual que al febrer el bus té un preu de 5€ per persona. El preu dels forfaits i de les assegurances varien. Els adults pagaran 34 € i mig i els menors 26 amb 40.

Qui hagi de llogar els esquís ho pot fer per 11 € i mig.

Aquesta és la tercera sortida a esquiar que s’organitza a PLF ii de moment les dues primeres s’han tancat deixant persones a la llista d’espera.
Les inscripcions s’han de fer al PIJ de PLF, al carrer Francesc Macià nº1 primer pis o bé al PIJ de Malgrat al carrer Ramón Turró.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics