URGENT

Osorio denuncia que el PSC del Maresme va trucar per interessar-se per un procés de selecció a PLF.

Compartiu aquesta història

 

El portaveu d’Iniciativa a PLF, Juan Andrés Osorio, va voler divendres aclarir el que va passar fa uns 5 anys quan ell es va presentar a un procés de selecció a l’Ajuntament de PLF.

Llavors Osorio, que militava al PSC i era membre de l’executiva socialista, no va aconseguir la plaça i va quedar fora del procés a l’última fase.

Segons Osorio, l’alcalde li retreu sovint que llavors es va queixar al partit per no haver guanyat la plaça a l’Ajuntament de PLF.

En aquest sentit l’ecosocialista va voler deixar clar divendres que ell no es va queixar als òrgans superiors del partit socialista per no haver guanyat el concurs, sinó que van ser el llavors president local, Paco Pérez i l’actual 1r secretari dels socialistes maresmencs, Santi Fontbona, els qui van trucar a l’alcalde per interessar-se per saber “com havia anat el procés” de selecció. Ho explicava al programa Assumptes Interns de RP.

Segons Osorio ell desconeixia aquestes trucades i reitera que mai va protestar.

A l’entrevista de divendres Osorio es va mostrar novament crític amb la posada en marxa de Bershka a PLF. L’ecosocialista explica que l’empresa creix a costa dels seus treballadors i assegura que la Generalitat li dóna carta blanca per sobre de les decisions de l’Ajuntament.

Sobre les polèmiques piràmides, Osorio creu que no és el moment de gastar-se aquests diners en l’acondicionament de l’entrada al municipi. Sobre el seu caràcter de culte o simbòlic, Osorio va explicar que només hi veu un culte a la figura del propi l’alcalde de PLF, que segons l’ecosocialista és l’únic que mana dins el PSC local.

Osorio es va mostrar esperançat en la creació de la nova comarca amb capitalitat a Blanes, ja que assegura que és la població amb un major pes demogràfic. També aposta per la creació d’un tramvia per unir PLF amb Lloret passant per Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics