URGENT

Doble victòria dels sèniors de bàsquet.

Compartiu aquesta història

 

Els nois no van fallar a la pista de l’Olot i es van imposar de 13 punts; 45 a 58.

El resultat demostra el bon moment de joc dels palafollencs que de moment han iniciat el 2010 amb un bon balanç de resultats. Aquestes victòries donen moral al PLF per enfrontar-se la propera setmana als malgratencs, Vilanova de PLF, que són els 4ts classificats.

El femení també va guanyar a la pista d’un dels equips cuers de la categoria el Cassà. Les noies es van imposar al Palauet de 22 punts, 64 a 48 en un partit sense gaire història i que només va servir per redreçar i retrobar el camí de la victòria. La propera jornada el femení visita la pista del Nou Caules.

El cadet Masculí no va poder guanyar al Tossa, que es va endur la victòria del Palauet de PLF. Els gironins es van imposar clarament als nois palafollencs per 50 a 83.

Tampoc va tenir sort l’infantil masculí, que va perdre d’un sol punt a casa contra el St Feliu. Va ser un partit vibrant amb alternances en el marcador i que es va decantar a favor dels gironins tan sols d’un punt, cosa que demostra que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics