Un empat i una derrota en futbol sala

L’ensopegada del Sta. Maria aquest cap de setmana a Roses ha fet que no s’hagi pogut acostar més al líder. El Roses va poder guanyar a casa seva a un Sta. Maria que partia com a favorit, però que finalment va caure 3 a 1.

Amb aquest resultat, els palafollencs es mantenen a la 3a plaça de la taula a 4 punts del líder. La setmana que ve tindran una nova oportunitat, ja que tornen a ser favorits al partit que jugaran al Palauet contra el Vidreres.

El St. Lluís va poder esgarrapar un punt al seu desplaçament a Arenys de Munt on finalment van empatar a 3, cosa que els ajuda a mantenir-se en una còmoda situació a la classificació.

En futbol , l’amateur va caure derrotat a casa contra el Gironés Sabat per 0 a 2.

Tampoc van tenir sort els juvenils, que només van poder endur-se un punt del seu partit a casa contra l’arbucienca, després d’empatar a 2 al municipal palafollenc.

Els que sí van guanyar van ser l’Infantil, que es va imposar per la mínima, 4a 3 al Farners en un interessant partit.

La victòria de la jornada la trobem amb els alevins de futbol que van guanyar sense contemplacions al Riells i Viabrea per 11 a 0.

L’escoleta ha jugat el 4t partit de la temporada contra l’escoleta de l’Espanyol. Han estat 2 partits en un. La primera part el domini de l’Espanyol ha estat aclaparador, acabant amb un resultat de 5 a 0. A la segona part, han canviat les tornes, i els palafollencs han ressuscitat i han marcat 7 gols deixant el resultat final en 5 a 7.

El prebenjamín B va guanyar per 0 a 6 i l’A, que jugava contra el líder, també va perdre per 2 a 1.

El benjamí A va guanyar l’amistós contra l’Espanyol per 4 a 6 i el B no va poder guanyar al líder i van tornar a PLF amb un contundent 6 a 1