URGENT

Malestar entre els comerciants i veïns de l’av. del mar de St Lluís per que no s’acaben les obres.

Compartiu aquesta història

 Aquesta és una de les vies principals del barri, on es concentra gran part del teixit comercial del barri, però les obres iniciades fa uns mesos encara no s’han acabat.

Només falta pavimentar de nou el carrer que des de fa setmanes es troba en sorra, que la pluja d’aquests dies ha anat desplaçant.

El mal estat del carrer fa quasi bé impossible circular-hi en vehicle. Això ha fet créixer el malestar tan dels veïns com dels comerciants que veuen com el negoci es ressenteix per la pèrdua de clients.

La Maria Mercè té un bar a l’avinguda del mar i es queixa que el negoci ha baixat en aquests mesos.

En Francisco, que té una botiga en aquesta via, reconeix una baixada del negoci i diu que per l’av. del mar només passen aquells que no tenen més remei.

Més contundent s’ha mostrat la presidenta de l’Associació de veïns de St. Lluís, Margarita Fernández, qui assegura que l’ambient entre els veïns s’està caldejant i que en el proper ple podrien anar a protestar. Fernández ha qualificat la situació de greu.

 L’Ajuntament va aconseguir finançament per reurbanitzar l’avinguda a través del FEIL de l’any passat. Dins aquest projecte no s’inclouria l’asfaltat final de la via, que és precisament el que falta fer.

Les obres de l’av. del mar han estat molestes des del primer dia, ja que els talls de circulació no estaven avisats i els canvis de sentit tampoc estaven ben senyalitzat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics