URGENT

Localitzen nous brots de Poseidònia Oceànica a la costa de l’Alt Maresme i La Selva.

Compartiu aquesta història

Les immersions de neteja a la zona del litoral del Maresme i la Selva, que organitza cada any l’Associació Vamma, Voluntaris de l’Alt Maresme pel Medi Ambient, tenen una doble vessant. A banda de netejar d’escombraries el fons marí, també es realitza cada any un seguiment de l’estat i l’evolució de la recuperació del fons marí del litoral en fondàries compreses entre 3 i 18 metres.

Gràcies a aquestes observacions l’entitat ha pogut localitzar alguns brots nous de la Poseidonia Oceanica. S’ha pogut constatar també que hi ha algunes zones de pedres, roques i restes de formigó on s’ha observat colonització vegetal i animal (com ara: algues, anèmones o garotes), que estant creant un inici d’ecosistema fràgil i inestable.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics