URGENT

Segons l’exprimer secretari socialista de PLF, Osorio comentava que ell havia guanyat el procés de selecció.

Compartiu aquesta història

L’ex primer secretari dels socialistes palafollencs, Paco Pérez, ha assegurat que el partit a nivell local va demanar les actes del procés de selecció al que es va presentar Osorio per tal de revisar-lo.

Segons Pérez, l’executiva local va prendre aquesta decisió un cop el mateix Osorio va assegurar als seus companys que havia guanyat el procés, però que no li havien donat la plaça. La intenció del PSC local era impugnar el procés de selecció si s’hagués detectat qualsevol irregularitat, com la que suposadament denunciava Osorio. Finalment, però, no es va poder impugnar al tractar-se, segons Pérez, d’un procés de selecció tancat.

Qui va ser dirigent socialistes fins el 2007, ha explicat que la decisió es va prendre en una reunió dels socialistes en la que no hi eren presents ni Osorio, que llavors era membre de l’executiva socialista, ni tampoc l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Pérez a més, ha desvinculat a Santi Fontbona, actual primer secretari dels socialistes maresmencs, de tot aquest afer. Segons l’exlíder palafollenc, un cop traslladat el malestar d’Osorio a la federació del Maresme, va ser una secretaria qui va trucar a l’Ajuntament per saber com havia anat el procés de selecció, per avaluar si presentar impugnació o no.

Segons Osorio, actual regidor d’Iniciativa a l’Ajuntament, Fontbona i el mateix Pérez van trucar a l’alcalde de PLF, per interessar-se pel procés de selecció que el mateix Osorio havia perdut, quan era membre de l’executiva dels socialistes. L’ecosocialista va explicar que ell mai no s’havia queixat al partit per no haver aconseguit la plaça a l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics