URGENT

El casal de la dona de Pineda adopta el nom de l’última presidenta del casal d’avi de PLF.

Compartiu aquesta història

 

EL Casal de la Dona de Pineda passarà a anomenar-se Centre Anna Bachs, en record a qui va ser Regidora de Benestar Social en aquest municipi i que els últims mesos de vida va ser la presidenta del Casal de l’avi del centre de PLF.

Mentre Anna Bachs va ser regidora de Pineda, es va inaugurar l’actual edifici de Serveis Socials i segons l’actual alcalde de Pineda, Xavier Amor sempre treballava amb una visió de valors per les persones i especialment per les dones.

Bachs, que va morir al mes d’agost de l’any passat, va passar els últims mesos vivint a PLF on també es va involucrar en la vida social del municipi com a presidenta del casal dels avis del centre de PLF.

Dolors Belmonte, que va ser coincidir amb Bachs com a regidora de Serveis Socials a PLF i va compartir amb ella els últims mesos al casal de l’avi, explica Bachs era molt activa, enèrgica i senzilla. Belmonte assegura que facilitava la feina a la gent del seu voltant.

El canvi de nom es farà en un acte d’homenatge amb motiu del Dia Mundial de la Dona, que es commemora el dia 8 de març. L’acte es farà el diumenge següent, el 14 de març, a les 11 del matí al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda.

Ràdio Pineda / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics