URGENT

Esther Torrent, nova convidada a l’Assumptes Interns.

Compartiu aquesta història

 

El programa d’entrevistes polítiques de RP entra a la seva recta final de la primera ronda, i ho fa amb Esther Torrent, regidora d’esports i Parcs i Jardins de l’Ajuntament de PLF.

Amb ella conversarem sobre la situació actual de les instal.lacions esportives del nostre municipi, en especial a la zona de sotagrades del camp de futbol, una instal.lació promesa rfa ja alguns anys i que no acaba d’arrencar.

Les deficiències detectades al Figuerassa Arena, les obres de la piscina municipal i l’esperada transformació final de la zona de la Figuerassa seran altres dels temes d’interés a l’entrevista de demà.

Pel que fa a Parcs i Jardins preguntarem sobre el manteniment de les zones verdes a PLF i de la nova zona, ara en construcció, a l’entrada al municipi, caracteritzades amb les piràmides i que serà la zona on es plantaran els arbres el proper dia 14 de març.

L’entrevista a Torrent, la 12a representant política de l’Ajuntament que visita els nostres estudis, la podreu escoltar després de l’informatiu del migdia, tan a la 1 com a les 3 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics