URGENT

Els pisos de lloguer social de Tordera continuen buits 3 anys després d’acabar-se les obres.

Compartiu aquesta història

 

Els tràmits administratius per adjudicar els pisos de lloguer social de la zona de Sant Jaume de Tordera promoguts per l’Incasol s’estan eternitzant i les famílies a qui se’ls va atorgar inicialment estan desesperades.

En total són 85 habitatges distribuïts en dos blocs de pisos, un amb 23 habitatges i l’altre, el més gran amb 62 vivendes. També hi ha 85 famílies que esperen poder entrar-hi a viure.

La regidora d’Urbanisme, Rosa Salarichs tot i no discutir els criteris que s’apliquen per garantir una adjudicació justa, sí que es mostra crítica amb el termini en què s’han de resoldre. Salarichs recorda que el mes de maig es complirà un any des que es va iniciar el procés d’adjudicació dels primers 23 pisos.

La regidora confia que en un màxim de tres mesos es resolgui l’atorgament, però en el cas del bloc més gran «com a mínim li queda mig any llarg». Per Salarichs, no és correcte que les adjudicacions no es puguin resoldre en un termini just de temps.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics