URGENT

La neu col.lapsa PLF

Compartiu aquesta història

Ara com ara (18h) tots els vehicles que circulen per la N2 al seu pas per PLF, estan aturats  per culpa del temporal deneu. El tram entre Calella i PLF de l’autopista del Maresme està tallat i no passen els vehicles.

Segons la Policia Local, la circulació al centre urbà es fa sense problemes però es recomana la màxima precaució, ja que a hores d’ara està baixant la temperatura i es podrien començar a formar plaques de gel que farioen perillar la circulació per la via pública.

Més complicada és la situació a hores d’ara a Ciutat Jardí, on encara no hi ha llum, els vehicles no poden circular, hi ha zones sense telèfons i els postes de la llum cauen per culpa de l’acumulació de neu, deixant més zones sense llum.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics