URGENT

Atrapats a la carretera i a Ciutat Jardí.

Compartiu aquesta història

Segons informa a aquesta hora (19.15) la Policia Local de PLF, desenes de conductors estan aturats a la carretera N2 al seu pas per PLF i també a l’Autopista del Maresme, que està tallada per les fortes nevades d’avui.

La situació s’ha complicat al migdia quan un accident ha provocat retencions a gran part del traçat de la N2 al seu pas per PLF. A les 14h, la retenció era de prop de 3 km, que la neu i ara el vent estan complicant enormement.

Segons les fonts policials hi ha casos de persones que porten més de 5 hoes atrapades en aquestes vies sense haver-se mogut tan sols uns metres.

La situació viària és especialment complicada en aquestes vies. Al centre de PLF i als barris (St. Lluís i Sta. Maria) una màquina retro està treballant netejant de neu les principals vies de circulació per garantir el pas de vehicles.

També s’intenta a aquesta hora arribar a Ciutat Jardí, on la neu ha deixat incomunicats a alguns veïns de la zona. Aquesta part del municipi és la més afectada i a banda de la incomunicació per carretera, se li suma la manca de llum i telèfon.

Tot i això hi ha zones on el subministrament s’ha pogut reemprendre després d’hores de tall.

De fet el centre emissora de RP, continua afectat pel tall de subministrament elèctric i per això no pot emetre.

Esperem que es pugui solventar en breu la situació i, com a molt tard, demà al matí poder oferir una programació especial sobre la tempesta de neu i vent que ha afectat avui de forma virulenta al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics