URGENT

Desenes de veïns continuen aïllats a Ciutat Jardí.

Compartiu aquesta història

Durant tota la tarda diferents màquines retroescavadores estan treballant per restablir la circulació de vehicles a les principals vies de Ciutat Jardí, A hores d’ara ja és possible circular en gran part de la zona, però la part alta de la urbanització continua aïllada per culpa de la neu.

De fet hi ha zones on els cables caiguts i els arbres fan impossible a les màquines actuar-hi.

Un equip de RP ha acompanyat a la policia local fins a Ciutat Jardí, on ha comprovat que l’accés és complicat a la part alta, precisament per culpa dels arbres caiguts i pels cables penjant a la via pública.

Uns cables que tot just ara comencen a arranjar membres de diferents empreses elèctriques que estant actuant a PLF.

Les següents imatges les ha captat un equip de RP a Ciutat Jardí aquesta tarda i s’hi veu alguns arbres caiguts i algunes torres electriques derribades pel temporal. A Ciutat Jardí hi ha desenes d’arbres caiguts o branques derrivades.

Més fotos AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics