URGENT

La web de RP arriba a les 600 visites pel temporal de neu.

Compartiu aquesta història

 

La inclemències meteorològiques al nostre municipi han fet que la plana web de RP hagi vist triplicades les seves visites habituals fins arribar a les 600 des que va començar el temporal de neu i vent el passat dilluns.

Cal tenir present que l’emissió habitual en FM es va interrompre dilluns al migdia i l’única manera de saber el què passava era a través de RP i la seva plana web, que s’actualitzava puntualment amb les últimes novetats.

La majoria de visites les han concentrat les notícies d’actualitat sobre la nevada i també el recull de fotografies que recullen estampes de PLF nevat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics