URGENT

FECSA-ENDESA no dóna terminis per enllestir l’avaria de PLF

Compartiu aquesta història

La companyia no sap quan podrà restablir el subministrament elèctric als centenars de veïns de Ciutat Jardí, que ara mateix no tenen llum a casa seva a Ciutat Jardí.

La situació s’agreuja davant el que podria ser la segona nit sense electricitat, en una urbanització on la majoria de serveis es tenen a través de l’electricitat.

Un equip de RP, ha pogut veure de prop alguns desperfectes a les línies elèctriques, i segons han assegurat es tracta de nombrosos danys al cablejat de subministrament elèctric de la zona. Tot i això ja hi ha moviment de diferents empreses intentant arreglar la situació per recobrar el subministrament.

Segons la companyia el problema radica en un problema a la línia de 220kv entre Vic i Juià, que hauria afectat a les xarxes subsidiàries. Al matí, encara amb gruixos de neu importants, els operaris i els grups electrògens que intenten arreglar les xarxes no han pogut accedir als llocs de les incidències, però a mesura que avança el dia, s’espera que es pugui restablir el subministrament elèctric.

Per culpa d’aquest tall a Ciutat Jardí, Ràdio Palafolls , no pot emetre normalment a través de la FM, però si ho fa a través d’internet. Tota la informació a més es va donant a través de la seva plana web.

Més fotos AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics