URGENT

La situació es normalitza exepte a Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

Aquest matí (7.30) la Policia Local informa que s’està restablint la normalitat al municipi després de lesconseqüencies del temporal de neu i vent d’ahir. La carretera N2 està oberta al trànsit gràcies al treball de les màquines llevaneus que han treballat durant la nit per poder restablir el trànsit. La N2 ha estat tallada gran partdel vespre i la nit passada al seu pas per PLF i Tordera. De fet a aquesta hora es poden veure molts cotxes a les conetes. Cotxes abandonats pels usuaris quan es van quedar atrapats en les retencions d’anit.

L’Autopista del Maresme sembla també recuperar la normalitat després d’haverestat tallada al trànsit enytre Calella i PLF.

La circulació al centre de PLF no presenta complicacions més enllà de les habituals en aquestes ocasions i sembla que no s’han format capes de gel al centre ni a les vies d’accés a PLF.

Ciutat Jardí, però continua incomunicada. Ja des d’ahir al matí la neu s’ha acomulat incesantment als carrers de la urbanització, i ahir a la tarda ja no espodia ni entrarni sortir. La situació s’ha agreujat amb el tall de llum que pateixen certes zones de la urbanització des del migdia d’ahir. Aquests talls són fruit de la caiguda de pals de les llums i d’arbres al filat elèctric.

La neu acumulada a les copes dels arbres i el fort vent han fet caure arbres en aquesta urbanització, que juntament amb Mas Reixach i MasCarbó, han estat les zones més afectades per les nevades, tot i que en aquestes dues zones, la situació s’ha normalitzat a poc a poc.

La Policia a més recomana no portar els nens a l’escola, com a mínim fins la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics