URGENT

El gel complica la situació a Ciutat Jardí.

Compartiu aquesta història
Zona aproximada que està incomunicada per carretera i sense servei elèctric

 

Encara hi ha desenes de persones atrapades a la part alta de la urbanització.

La neu acumulada en aquesta zona del municipi no deixa circular als vehicles. A més la zona neta ja de neu s’ha glaçat aquesta nit complicant enormement la situació viària.

Molts veïns no poden ni entrar ni sortir de la urbanització, mentre els equips municipals estan treballant per netejar l’accés a la zona.

El problema està en que el vent i la neu han fet caure desenes d’arbres i pals de la llum, que no permeten a la maquinaria llevaneus continua amb les seves tasques.

Molts cables de la llum estan estesos a terra o penjant sobre les vies públiques i la companyia elèctrica ha prohibit tocar-los als equips d’emergències que actuen a la zona. Això fa que les tasques d’intentar arribar ales zones altes de Ciutat Jardí siguin impossible.

El cap de la policia local de PLF, Marc Peña, explica quina és la situació aquest matí i anuncia que no es tolerarà més retards en els treballs de Fecsa Endesa per retirar els cables caiguts.

No ajuda el fet que encara hi ha abonats de Fecsa Endesa sense subministrament elèctric . Hi ha zones de la urbanització on ja s’ha recobrat la normalitat, però molts usuaris estan encara sense subministrament des de dilluns a les 4 de la tarda.

Ciutat Jardí és la zona més elevada de PLF i molts serveis no hi arriben. Per això a moltes cases de Ciutat Jardí, l’aigua s’aconsegueix a través d’una bomba elèctrica, la cuina funciona amb vitroceràmica o bé la calefacció és elèctrica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics