URGENT

Si l’electricitat no arriba a Ciutat Jardí la Policia Local podria evacuar als veïns

Compartiu aquesta història

 

Un cop retirada la neu dels carrers de la urbanització, la preocupació passa pel restabliment del corrent elèctric a la urbanització.

Tan és així que la Policia Local recomana a tothom que pugui, que deixi la urbanització per anar a casa d’algun familiar o amic proper i no haver de passar més nits sense llum.

En els casos de persones que no tinguin cap lloc on anar es podria considerar l’opció d’evacuar-los des de la pròpia Policia Local, com ha afirmat el sergent en cap de la Policia, Marc Peña.

Peña ha assegurat que es té constància d’una desena de cases que caldria evacuar si l’electricitat no arriba el més aviat possible.

Cal recordar que a Ciutat Jardí no hi ha serveis com el gas i l’electricitat és part fonamental dels serveis de la casa, com ara la calefacció, la cuina o fins i tot l’Aigua.

En aquest sentit Sorea ha hagut de bombejar aigua al dipòsit de Ciutat Jardí, que s’estava buidant, ja que no té corrent per anar-se reomplint sol.

Segons Peña la situació ara com ara es va normalitzant pel que fa al trànsit rodat, però ara la preocupació són les plaques de gel que es poden formar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics