URGENT

Ciutat Jardí està encara lluny de la normalitat

Compartiu aquesta història

5 dies després de l’aturada en el subministrament elèctric, Ciutat Jardí encara no ha pogut recobrar la normalitat. De fet ahir es va posar en marxa un dels, com a mínim, 3 generadors instal.lats per Fecsa Endesa a la zona. Aquest generador dóna corrent a una petita part dels afectats pel temporal.

A més aquest generador  funciona amb combustible i quan acaba (passades unes 14 hores aproximadament), s’ha de tornar a omplir i no sempre es fa  amb la regularitat desitjada.

Segons la companyia electrica la prioritat és donar servei a les zones de nuclis urbans per davant de les urbanitzacions, tot i quetambé s’hi fan treballs per desbloquejar la situació, ara ja més que preocupant passades  més de 120 hores sense llum.

La companyia, com ja ve sent habitual, no dóna terminis de posada en marxa de la llum a les zones afectades.

L’ajuntament de PLF ha hagut de facilitar allotjament en un hostal del municipi per a 3 famílies que no tenien lloc on passar la nit amb calefacció  després de 5 nits  sense electricitat. També ha facilitat el Palauet per anar a dutz¡xar-se amb aigua calenta pels afectats i durant les primeres jornades, quan la zona estava colgada per la neu i el trànsit rodat era imposible en diferents zones, va posar en marxa un dispositiu per distribuir menjar  entre els afcetats (més de 100 bosses, segons l’Ajuntament).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics