La neu paralitza les lligues de futbol d’aquest cap de setmana.

Només l’aleví de futbol 7 va jugar el seu partit contra el Palau de Plegamans.

Un partit que va començar malament pels palafollencs que perdien per 2 a 0 quan Wilmar, rematant un còrner va escorçar diferències.

A la segona part Ayoub va empatar pels palafollencs però l’alegria va durar poc, ja que el Plegamans va aconseguir el 3r gol.

Va ser el mateix Ayoub qui va establir el 3 a 3 final.

L’escoleta ha jugat un amistós contra el Blanes. Finalment els gironins es van imposar al PLF per 1 a 5. El gol dels palafollencs el va marcar Aitor.

El prebenjamí A va jugar també un amistós contra el Pineda. A la primera part el PLF no va estar encertat i a la mitja part ja perdia per 7 a 1. A la represa els petits del PLF es van mostrar més centrats i al final del partit el resultat va ser 10 a 4. Amb 1 gol de Jordi Sala i 3 de Pau Pelaez

En futbol Sala una victòria i una derrota com a balanç del cap de setmana.

El Sta. Maria, continua en la seva bona progressió, tot i ser el primer any a la 1a divisió territorial. Aquest cap de setmana han passat per sobre de la Cote Vermelle francès per 12 a 2 al Palauet.

Va ser un partit amb un clar domini palafollenc, cosa que els permet encara estar al capdamunt de la classificació.

El St. Lluís en canvi va patir una dura derrota a la pista del Serra Marina. Els palafollencs van perdre 5 a 2, però continuen a la part mitja i tranquil·la de la classificació.