URGENT

El grups municipals valoren el temporal de neu i els seus efectes.

Compartiu aquesta història

 

Una setmana després de la nevada arriba el moment de fer valoracions.

L’alcalde de PLF, el socialista Valentí Agustí, assegura que fa temps que denuncia els drets particulars de les elèctriques i qualifica la situació de desastre. Agustí dóna les gràcies als treballadors de l’Ajuntament i als voluntaris pel seu treball aquest dies.

Agustí explica que la situació s’ha anat normalitzant excepte en alguns casos que, com ell mateix, encara no tenen llum.

Per la seva banda el líder de CiU, Xavier Dalmau, parla de sorpresa en comprovar la situació del país després de les nevades de dilluns. Retreu l’actuació i resposta de la Generalitat mentre elogia la feina feta des de PLF.

Óscar Bermán del PP, ha denunciat que l’Ajuntament no disposa d’un pla d’emergències propi. Segons el portaveu de a formació l’Ajuntament no ha estat a l’altura i critica que no es poses més efectius de la policia local i de la brigada municipal per resoldre els problemes de Ciutat Jardi. També es queixa de no haver vist cap regidor ni a l’alcalde a Ciutat Jardí.

El PP, que ha presentat una moció pel proper ple sobre el temporal i la reacció de l’Ajuntament i la Generalitat.

Per la seva banda el regidor portaveu d’Esquerra, Jordi Pedemonte, denuncia la manca d’informació per part de l’equip de govern local i alhora retreu que no s’hagin conscensuat les diferents actuacions fetes durant el temporal i els dies posteriors.

Juan Andrés Osorio, d’Iniciativa, parla d’una reacció nefasta per part de la Generalitat, ja que sabien amb 3 dies d’antelació l’arribada del temporal i explica que la situació creada per la manca de llum exemplifica el fracàs de les privatitzacions.

Aquest divendres, sinó hi ha res de nou, es preveu una nova sessió plenària a l’Ajuntament de PLF, en el que segur es tornarà a parlar del temporal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics