URGENT

Els usuaris de l’autopista de PLF, Malgrat i Tordera tindran un descompte del 30% al peatge de PLF

Compartiu aquesta història

El consell Comarcal i la Generalitat han acordat posar en funcionament un descompte al peatge de PLF pels usuaris del nostre municipi, Malgrat i Sta. Susanna.

Aquest descompte es començaria a aplicar a partir de la posada en marxa del nou tram d’autopista entre PLF i Tordera, es pressuposa al mes de juliol.

Els usuaris d’aquestes 3 poblacions que accedeixin a la via ràpida per l’enllaç 130 (l’actual inici de l’autopista), s’estalviaran un 30% del preu del peatge de PLF.

Aquest 30% correspon a l’increment previst d’aquest peatge quan es posi en marxa la prolongació de l’autopista és del 30%, pel que els usuaris d’aquestes poblacions el que faran serà evitar aquest increment.

Actualment el peatge de PLF costa 0.70€ i quan s’incrementi aquest estiu superarà els 0.90€. Serà aquest increment el que els habitants de PLF, Malgrat i Tordera s’estalviaran.

Aquesta no és l’única mesura. Al peatge de Vilassar, que ara costa 1 euro amb 17 cèntims, també tindrà un escalat de descomptes, que podran arribar al 60%.

El primer 20% s’aplicarà per a cotxes ecològics, un altre 20% per a vehicles ocupats per 3 o més passatgers i l’últim 20% per a cotxes que facin més de 16 viatges mensuals.

A més, quan comencin les obres de la carretera que ha de substituir la N2, els descomptes podran arribar al 100%.

50% en funció del nombre de viatges; 25% per a vehicles ecològics i l’últim 25% per a cotxes amb tres o més ocupants. També mentre es facin les obres d’aquesta nova carretera, els trajectes amb origen i destí a la mateixa comarca del Maresme, també seran gratuïts en tots els peatges de l’autopista, i no només en el de Vilassar de Dalt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics