URGENT

El Paraules Prenyades passa a dir-se “Palafolls poble Prenyat” i serà setmanal.

Compartiu aquesta història

 

El tradicional cicle de poesia Paraules Prenyades de PLF és a punt d’iniciar una nova edició, la 8a, i ho farà amb diferents novetats, La primera el canvi de nom. Ara el cicle passarà dir-se “Palafolls, poble prenyat” i en compte de rebre sessions cada 15 dies, enguany les trobades seran cada divendres dels mesos d’abril i maig.

El que no canvia és l’esperit del cicle poètic en essència. El Palafolls poble Prenyat 2010 començarà el 9 d’abril amb una conferència sobre Joan Maragall a càrrec de l’escriptor Toni Sala. Aquesta serà la primera de les 6 trobades, en les que també es podrà veure un diàleg entre el director de cinema Albert Serra i un crític cinematogràfic, un recital de poesia anglesa o entrevistes del documental Tocats per la Tramuntana.

El 14 de maig acabarà el cicle amb la presentació del llibre “Crònica de la Guerra Civil a Catalunya”

Tots els actes seran gratuïts i es faran al MiD a 2/4 de 10 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics