URGENT

La nova Catalunya serà el motiu de la primera xerrada de PLF decideix.

Compartiu aquesta història

 

Falta una mica més d’un mes pel referèndum sobre la independència que s’ha convocat a PLF i que organitza la plataforma Palafolls Decideix.

Davant d’aquesta votació l’entitat ha preparat fins a tres xerrades i trobades per parlar sobre diferents aspectes relacionats amb Catalunya. La primera d’aquestes xerrades serà el proper divendres 26 de març al MiD i vol parlar sobre la Nova Catalunya i els nous catalans.

La xerrada reunirà diferents representants d’entitats d’immigrants a Catalunya així com també comptarà amb Àngel Colom, actual secretari d’immigració de Convergència Democràtic i d’Èric Beltran, president de Nous Catalans joves.

L’acte, que començarà a les 8 del vespre, serà presentat per Alpha Balde, president de l’entitat Solidaria N’denden N’gollen que treballa al Senegal.

La següent xerrada serà el dia 9 d’abril amb el Centre Català de Negocis per parlar de la influència econòmica de la independència de Catalunya.

Encara es prepara una tercera trobada, en aquest cas pel 14 d’abril.

A banda de les xerrades, la plataforma PLF Decideix organitza cada cap de setmana taules informatives per explicar les intencions del referèndum previst pel proper 25 d’abril a PLF. El responsable de comunicació de la Plataforma, Benjamí Costa, explica el que es pretén amb aquestes taules.

En aquestes taules informatives també es pot adherir al manifest pel dret a decidir i, segons l’entitat, ja s’hi han sumat més d’un centenar de persones i una 12a d’entitats.

Aquest proper mes, segons el mateix portaveu de PLF Decideix, l’activitat es tornarà més frenètica per la proximitat del referèndum.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics