URGENT

Joan Gallard tanca la ronda d’entrevistes a l’Assumptes Interns.

Compartiu aquesta història

 

Demà acabarà la primera ronda d’entrevistes polítiques del programa Assumptes Interns i ho farà amb el regidor de serveis de l’Ajuntament de PLF, Joan Gallard. Amb ell volem parlar sobre l’estat dels serveis com ara l’enllumenat públic, el clavegueram, i el subministrament d’aigua potable.

Li preguntarem també sobre la situació creada a PLF arran de les nevades del passat dia 8 i sobre l’actuació de resposta de l’Ajuntament davant l’emergència.

La regidoria de Serveis és l’encarregada del Pla Director del clavegueram que va acabar la seva aplicació a principis d’any i que suposadament ha hagut de canviar gran part del sistema antic per un altre que separa les aigües brutes de les pluvials. D’aquesta regidoria depèn l’enllumenat elèctric. Des de fa uns mesos es treballa per substituir paulatinament el sistema d’enllumenat públic per un altre de més sostenible i de despesa més controlada.

També parlarem de la despesa econòmica de l’Ajuntament en diferents serveis com llum i telefonia.

Gallard posarà punt i final a la ronda d’entrevistes que ha dut a tots i cadascun dels 13 regidors de L’Ajuntament de PLF al programa Assumptes Interns per parlar de l’acció del govern i de l’oposició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics