Les obres de l’autopista no s’acabaran per St. Joan per culpa de les nevades i de Fecsa Endesa.

 

Així ho ha fet saber l’empresa Dragados, encarregada de les obres de perllongament de l’autopista, a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Segons l’alcalde, els efectes de les nevades de la passada setmana han obligat a Fecsa Endesa a prioritzar les actuacions de restabliment del subministrament en els municipis afectats, i sembla que no podran complir els terminis previstos per actuar a les línies afectades a la carretera entre Blanes i Tordera. Agustí ho ha explicat a RP.

Fa uns mesos el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va assegurar en una visita a PLF, que per St. Joan entraria en funcionament el nou tram de l’autopista del Maresme.

Ara però Dragados ha confirmat a l’alcalde que els terminis previstos no es podran complir per culpa de les nevades i del desplegament de Fecsa Endesa per arreglar els desperfectes. De fet, segons l’alcalde, ara com ara no hi ha data prevista per acabar les obres de perllongament de l’autopista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics