URGENT

Els locals d’oci nocturn volen ampliar horaris per setmana santa

Compartiu aquesta història

 

La Federació Catalana d’Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm) ha reclamat al govern ampliar els horaris en els locals d’oci nocturn de 59 localitats turístiques catalanes pel que fa a la Setmana Santa i l’estiu.

De fet no és la primera vegada que fan aquest reclamació. La sol·licitud d’ampliació d’horaris per Setmana Santa ja ha estat denegada els dos últims anys, mentre que la sol·licitud per a l’estiu ja han rebut negatives des de fa 5 anys. La federació confia aconseguir l’autorització aquest any per fer front a l’actual situació de crisi econòmica.

En concret, Fecasarm ha presentat la seva demanda davant els delegats territorials de la Conselleria d’Interior de la Generalitat a Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida, Alt Pirineu, Catalunya Central i Terres de l’Ebre.

Aquesta petició és per a les localitats de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Calella de Mar, Sant Pol, Pineda, Malgrat o Santa Susanna entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics