URGENT

Cursos d’anglès i d’atenció a malalts d’alzheimer per aturats a PLF.

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament ha aconseguit l’autorització del Servei Català d’Ocupació per poder impartir nous cursos destinats a persones desocupades.

Són cursos dissenyats per donar resposta a la demanda actual del mercat de treball i són especialitzats.

Els nous cursos que s’impartiran a PLF són d’anglès d’atenció al públic i d’atenció especialitzada per atendre a malalts d’alzheimer.

El primer es tracta d’un curs de 200 hores dividides en dos mòduls, un mòdul bàsic de 80 hores que començarà el 21 d’abril i s’allargarà fins al 18 de maig i un segon mòdul avançat que s’impartiria fins el 7 de juliol.

Pel que fa al curs d’atenció especialitzada a malalts d´alzheimer és un curs de 250 hores i començarà als voltants del mes de setembre.

Ambdós cursos s’impartiran a l’edifici de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls que enguany ja compta amb dos sales homologades pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya per poder impartir cursos formatius.

Els cursos tindran lloc al matí i tots dos estan adreçats a gent desocupada que estigui donat d’alta al Servei d’Ocupació Catalunya com a demandant d’ocupació. Aquest darrer es tracta d’un requisit indispensable per poder ser alumnat dels dos curosos.

Més informació a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

Malgrat també ofereix cursos per a aturats. Curiosament oferirà el mateix curs d’anglès per a atenció al públic de 200 hores i durant les mateixes dates. També s’oferirà el curs d’informàtica a nivell d’usuari. Es tracta d’un curs també de 200 hores.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics