URGENT

La Generalitat no vol que Fecsa Endesa utilitzi les nevades per justificar retards en els treballs a l’autopista.

Compartiu aquesta història

 

La setmana passada l’empresa Dragados anunciava a l’alcalde de PLF, que les obres de perllongament de l’autopista no estarien enllestides per St. Joan, tal i com era la previsió anunciada fa uns mesos pel govern català

Segons sembla d’una banda Fecsa Endesa no tindria a punt les seves tasques de traslladar una línia d’alta tensió a l’altre banda del riu, ja que està treballant en els efectes de la nevada, i per l’altra banda, sembla que els treballs pendents de la companyia elèctrica a les obres de l’autopista podrien posar en perill el subministrament elèctric a la comarca de la Selva, i per això Fecsa Endesa no contemplaria fer els treballs ara mateix.

El secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal ha assegurat que entén les raons del possible retard dels treballs sobre les línies afectades. Tot i això no vol que això sigui una excusa per endarrerir la posada en marxa de l’autopista.

Nadal compta que si finalment no es pot inaugurar el perllongament entre PLF i Tordera per St. Joan, ho pugui fer dins el mes de juliol a molt trigar .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics