URGENT

La guia d’activitats del Maresme al teu mòbil.

Compartiu aquesta història

 

Un dels nous serveis que oferirà la recentment creada oficina de turisme de PLF, serà la possibilitat de descarregar-se la guia d’activitats de la comarca del Maresme a través del Bluetooth.

En breu, les persones que transitin pels voltants del MiD, edifici que acull l’oficina turística, podran descarregar-se gratuïtament aquesta agenda que inclou les principals activitats culturals que s’organitzen no només a PLF, sinó també a la resta de la comarca.

L’agenda la promou el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i normalment està disponible a les diferents oficines turístiques de la comarca.

Per tal de descarregar-se l’agenda només cal acostar-se a l’oficina palafollenca, activar el Bluetooth en mode visible. Esperar uns segons i quan apareix el missatge d’oferiment al mòbil, acceptar-lo i automàticament el contingut es descarregarà.

Aquesta agenda també es pot aconseguir a través d’SMS i a través de la descarrega des d’internet al mòbil, però són dos sistemes que no són gratuïts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics